Select Page

Onze diensten

Reeds gedurende 10 jaar staan wij in voor de aanleg van alle buitenrealisaties rondom uw woning, gaande van opritten en terrassen over (zwem)vijvers, zwembaden en tuinhuizen en aanplantingen.

Zwembad

Jurgen Van den Brande ontwerpt en bouwt zwembaden in alle prijsklassen. Wij bouwen zowel betonnen zwembaden als blokit systemen, liner, polyester,…alles naar uw wens en budget! Wij staan garant voor kwaliteitsvolle materialen en bouwtechnieken, bij iedere klant en in ieder project en dit met de beste prijs – kwaliteit verhouding.

Om te komen tot een ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van u als klant, verloopt het contact in verschillende fasen. Het plaatsen van een zwembad is namelijk méér dan het vullen van een lege ruimte in je tuin. Ieder project, klein of groot, binnen of buiten, is maar zo goed als de manier waarop het is ingeplant. Wij nemen geruim de tijd om samen met u een droom te verwezenlijken.

Het resultaat is een bad waaraan je een leven lang plezier hebt.

Vijvers

Een zwemvijver is een waterpartij waarin de natuur haar werk zelf doet, al dan niet bijgestaan door een conventionele mechanische filtratie met bv. een zandfilter of trommelzeef. Het zijn planten zoals de veelgebruikte iris die er in een ‘moeraszone’ voor zorgen dat het water helder blijft.

Deze filterzone kan zowel aansluiten op de vijver als ervan gescheiden worden. Aangezien er bij een zwemvijver algengroei op de wand en de bodem plaatsvindt, is een stofzuigersysteem steeds voorzien. Ook een rolluik is mogelijk, dit bemoeilijkt algengroei. Verwarming kan voorzien worden en mag zonder risico’s op ziektes of schimmels.

De vijver kan een natuurlijke vorm hebben, of kan ook in metselwerk of beton uitgevoerd worden om een strakke vijver te bekomen. De binnenafwerking wordt bepaald in overleg met u als klant. Mogelijkheden hier zijn EPDM folie, PVC-liner (kleur naar uw wens), of polyester

Oprit en terras

Een oprit of terras dat naadloos aansluit bij uw woning. Dat is wat wij graag voor u realiseren!

Hierbij wordt opnieuw in nauw overleg met u bepaald welk materiaal er best past bij uw wensen, alsook vorm, ligging en detailafwerking, zoals lijnafvoergeulen voor afvoeren van regen-en kuiswater.

Wij garanderen een kwaliteitsvolle uitvoeringafwerking, met oog voor stabiliteit dat ook na verschillende jaren nog mooi oogt!

Graafwerken

Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met containersysteem, en een graafmachine voor het uitvoeren van (kleinere) graafwerken, zoals:

  • uitgraven van terrassen/opritten
  • uitgraven funderingen
  • opvoeren van grond
  • nivelleren van terreinen
  • aanbrengen van steenslagfunderingen
  • uitgraven vijvers en zwembaden
  • verwijderen van bomen en planten

Contacteer ons 


Contactgegevens:

Aannemingen
Jurgen Van den Brande

Nieuwe Baan 118a
9111 Belsele
+32 (0)478/63.20.43

Contactgegevens:

Aannemingen
Jurgen Van den Brande

Nieuwe Baan 118a
9111 Belsele
+32 (0)478/63.20.43